APTB : remaja upload gambar lovebite

kes ni satu hal . remaja sekarang ni BE tengok terlebih berani dan takde rasa malu . yepon kalau nak buat apa apa yang pelik macam ni , takpayah lah upload untuk jadi tatapan ramai . ni BE just nak share dengan korang .. BE confius BF remaja ni buaya ke dinasour . gile ganas .

besar giler

banyak giler




diribut dipanah petir oleh bubu O,o

Comments
6 Comments

6 comments:

  1. Replies
    1. hohoho ..... mereka lain , siap bangga-bangga lagi ada la , agak nya ...

      Delete
  2. ewwww . . entah pape je . .
    bangga lak tu . umat akhir zaman . hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah lah ,,,,,, bangga yang negativ

      Delete
  3. hahaha pict yg kedua dah mcm org kne dera pon ade adoi stupid women!!

    ReplyDelete

kalau korang rajin . sila lah berkomen komen .
pesanan dari nenek mario

Open Cbox
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...